Reparatie afwasmachine; reparateur Hauwert
Wij zorgen ervoor dat uw witgoed het altijd doet

Voor de reparatie van uw afwasmachine, tv en meer

Topkwaliteit huishoudelijke apparatuur

Als u een nieuwe droger, vaatwasser of ijskast koopt, wilt u er zeker van zijn dat u de juiste keuze maakt. Laat u adviseren door Fa. Nooij. Naast verkoop richten wij ons ook op reparaties van onder meer andere afwasmachines, televisies, stereo’s en stofzuigers. Voor verkoop en reparatie van uw huishoudelijke apparaten gaat u daarom naar de witgoedspecialist van Hauwert in West-Friesland.

Reparatie afwasmachine; reparateur Hauwert

Verkoop

De meeste apparaten gaan met gemak 10 tot 15 jaar mee. Toch zijn zelfs na onderhoudsbeurten en reparatiepogingen bepaalde apparaten helaas “op”. De aanschaf van bijvoorbeeld een nieuwe vaatwasser, droger, tv kan ertoe leiden dat u diep in de buidel moet tasten. Niet wanneer u uw witgoed, bruingoed en ander huishoudelijk apparatuur koopt bij Fa. Nooij in Hauwert. Wij hebben diverse A-merken zeer scherp geprijsd klaarstaan om verkocht te worden.

Benieuwd naar het aanbod van onze winkel? Kom langs of neem contact met ons op. Wij vertellen u graag meer over de plus- en minpunten van de producten die we verkopen. Zo kunt u een goede afweging maken bij de aanschaf van bijvoorbeeld een nieuwe televisie.